top of page

Postnormal Productions sätter ihop ord och berättelser till innehållsproduktion. Ibland blir det många ord, ibland ord som inte syns, ibland manus till film och ibland en strategi för kommunikation. Postnormal  hjälper företag och människor att sätta ord på det abstrakta och nå ut i bruset. 

Skippa resten?

no cry 5x3.png

Copy är ett ord för ord. Ord är kunskap och kunskap är makt. Men skriva kan väl alla? Hör det hela tiden. Och det är sant, men också inte. Behöver du hjälp med strategisk kommunikation? Hitta företagets identitet i en tydlig tonalitet? Knäcka en fräck annons? Rätt copy gör hela skillnaden. Vi börjar här. Allt börjar med ord.

sharding.gif

COPY-
WRITING

”Vem bryr sig?” är – om du frågar mig – den mest grundläggande frågan att ha med sig i alla content-sammanhang. Ja, för att fånga in rätt publik, givetvis, men mer för att faktiskt (försöka/lyckas) slå an någon slags mänsklig ton. Sätten vi konsumerar information har lett till att många människor har ganska kort attention span. Vi distraheras på bara några få sekunder om innehållet inte engagerar. Därför behöver det skava lite ibland, leda till både skratt och gråt för att någon ska bry sig. Komma ihåg. Känna något. Inkonsekvent digitalt kan leda till förlorade kunder, osynlighet och minskad relevans. Skitfarligt. 

glassy spiral.gif

CONTENT

Storytelling kan få kunder, fans och följare att engagera sig med ett varumärke. Ett företag som står för något och kontinuerligt berättar det på ett övertygande sätt attraherar både människor och köpkraft. Sån är världen. Just nu. Berättelser gör det lätt att relatera och därmed känna saker. Och en person som lär sig saker, får kunskaper att föra vidare i sina kanaler och kretsar, tenderar att stanna kvar. 

Därför är storytelling bra. Här har jag skrivit mer om det. Typ.

tubing.gif

STORY-
TELLING

bottom of page